15.12.2006 - ODRŽAN 3. SEMINAR DTZ ISTRA

9.11.2006 u Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Pula i Industrijsko obrtničkoj školi na Vidikovcu u Puli je održan 3. seminar DTZ Istra pod nazivom «Zavarivanje u našem okruženju – praktični primjeri i mogućnosti razvoja». U Gospodarskoj komori je održan teoretski dio seminara sa predavanjima, dok je zahvaljujući Industrijsko obrtničkoj školi, kod njih održan praktični dio seminara uz praktične prezentacije opreme za zavarivanje.
Opremu za zavarivanje su prezentirale tvrtke Cromatec d.o.o, Metalvar d.o.o, Trea Trade d.o.o i ZIT International d.o.o, dok je tvrtka 3M (East) AG prezentirala zaštitnu opremu za zavarivanje.
Osim ovih tvrtki, na seminaru su kroz izlagačke štandove u Gospodarskoj komori i oglase u brošuri izdanoj povodom seminara sudjelovale i slijedeće tvrtke: Bajun d.o.o, Servus d.o.o, Sigmat d.o.o, Spark d.o.o, Uljanik Tesu – SZZ d.o.o i UTP, d.o.o.
Ovom prilikom zahvaljujemo svim tvrtkama koje su svojim sudjelovanjem obogatile program seminara.
Zahvaljujemo se i našim pokroviteljima: Zajednici tehničke kulture Istarske županije, Hrvatskoj gospodarskoj komori – Županijskoj komori Pula i Industrijsko obrtničkoj školi koja je ustupila prostor za praktične prezentacije seminara.
Posebno se zahvaljujemo Upravama Uljanik Brodogradilišta d.d i Brodogradilišta Pula d.o.o na pruženoj podršci u radu Društva i izvođenju dosadašnjih seminara.
Brošure sa ovog i prethodnih seminara možete pogledati na linku Projekti i seminari, a galeriju fotografija na linku Galerija. Trenutno smo postavili samo nekoliko fotografija, no uskoro će ih biti puno više.

Pocetna